Jane Austen lezing door Tim Bullamore

15 maart 2014 | 17.00 uur | ,
Deel dit bericht:

George Wickham (Pride&Prejudice) wordt over het algemeen gezien als een wellustige vent die de onschuldige Lydia Bennet op het verkeerde pad bracht.

In zijn geestige – om niet te zeggen controversiële – lezing, betoogt Tim Bullamore dat dit een te simpele interpretatie van de feiten is, en dat de manipulatieve Miss Bennet op z’n minst enige verantwoordelijkheid zou moeten dragen voor haar ondergang. 

Tim Bullamore, redacteur en uitgever van Jane Austen’s Regency World magazine in Bath, lijkt in niets op Mr Wickham. Maar als voormalig Liberaal politicus bekijkt hij de zaken graag vanuit verschillende invalshoeken. In zijn vrije tijd is hij redacteur voor de London Times en schrijft overlijdensberichten voor klassieke musici in de Daily Telegraph.

Tim is een geliefd spreker bij Jane Austen Societies over de hele wereld en zijn humorvolle lezingen vol Jane Austen expertise zijn altijd een groot succes!

Op uitnodiging van de Jane Austen Society Nederland komt Tim Bullamore nu ook in ons land de Jane Austen liefhebbers trakteren op zijn visie op All Things Austen, ondersteund door mooie filmpjes en afbeeldingen.

Mis het niet!

Na afloop van de lezing is er een meet&greet met Tim Bullamore.

www.janeaustensociety.nl