“Central” met het Sebastian Trio

1 december 2019 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Geen van alle rozen bloeiden gestorven in de nacht
gedachten die je droom vermoeiden
werden in je slaap gebracht en zoals gitaren klinken
met een stem zo zacht hoe wonderbaarlijk mooi
in een wonderlijke nacht 

Het Sebastian Ensemble is opgericht in 1988 en zet zich in om de muziek, liederen en gedichten van  Sebastian te vertolken. In het theaterseizoen 2019/2020 brengt Sebastian het programma ”CENTRAL” met een kleinere bezetting, het Sebastian Trio.

Het trio brengt nieuwe eigenzinnige muziek van Eduard Sebastian met snijdend gitaarspel, dartelende fluit melodieën en ritmische golven van percussie instrumenten. Een programma waarbij je reist door de verschillende muzieklandschappen en kennismaakt met de beeldgedachten van Sebastian, vertaald in zijn muziek en zijn gedichten.

De wereld van het tastbare, het beeld en het onzichtbare, de musici en de luisteraars, alles en iedereen maakt deel uit van het programma ”CENTRAL“. Een concert met het Sebastian Trio staat garant voor een verrassende ervaring!

Met Noortje Huiskens, fluit, Romeo Cimarosti, slagwerk, percussive en Eduard Sebastian, gitaar en zang.

www.sebastianensemble.nl

Toegang €15,-, met korting €12,50Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam