Exclusieve Weense muziekavond met toptalent Christian Sanders: nog twee plaatsen via info@pianola.nl

7 augustus 2020 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Beethoven en de Weense School
een gevariëerd en feestelijk programma in het kader van het Beethovenjaar 2020

Jong toptalent Christian Sanders behaalde zijn bachelor diploma aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. In  2015 slaagde hij cum laude voor zijn masterstudie aan het conservatorium te Utrecht bij Klara Würtz. Hij vervolgde zijn studie aan de Musik und Kunst Privatuniversität Wien waar hij zich als uitvoerend musicus verder ontwikkelde in de beroepspraktijk en slaagde voor het prestigieuze Certificate of Performance Program. Christian volgde masterclasses bij onder anderen Rian de Waal, ook nam hij succesvol deel aan een groot aantal concoursen. Op de Internationale Rosario Marciano Competition 2017 te Wenen ontving hij een speciale prijs voor de beste interpretatie van een compositie van F. Schubert.

In het kader van het Beethovenjaar heeft Christian Sanders een gevariëerd programma samengesteld rond de klassieke werken van Beethoven, een prachtige reis door de tijd met werken van uiteenlopende en zeer geliefde Weense componisten.

U luistert naar klassieke meesterwerken van L. Beethoven, de lyrische Oostenrijkse melancholie van F. Schubert en componisten uit de tweede Weense School: het grillige expressionisme van A. Berg en de atonale, pragmatische twaalftoon muziek van Anton Webern.

Laat u meevoeren door het pianospel van Christian Sanders en de schoonheid en perfectie van de Weense school! Geniet van uw uitgaansavond zoals de Die Wiener dat doen!

Om deze exclusieve Weense muziekavond nog feestelijker te maken wordt avondkleding zeer op prijs gesteld. 

Toegang €30,- , studenten  €20,-

 

Bekijk concertprogramma >Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam