Mokum Rouge met de “Piaf van de 21ste eeuw”, Nadja Filtzer

14 december 2019 | 20.30 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Welkom in ons Café Chantant. We nemen u eerst mee naar Parijs en de Moulin Rouge met een optreden van la môme Nadja Piaf. Subliem begeleid door haar accordeonist brengt ze haar mooiste Franse chansons.

Na de pauze gaan we naar Mokum, met tante Sjaan & Gert uit de Jordaan. Na een korte ‘wurreksjop’, waarbij meteen ook de lachspieren worden getraind, leert u de kneepjes van het zingen met hart en ziel om lekker de bekende Amsterdamse smartlappen, zoals van Tante Leen, Johnny Jordaan, Willeke en Dorus mee te zingen.

Nadja Filtzer won de publieksprijs in het Concours de la Chanson-Alliance Française 2009 en werd in de pers ‘de Piaf van de 21e eeuw genoemd, tourde drie seizoenen door Nederland en trad op in Brighton en Mexico met haar succesvolle muziektheater voorstelling ‘Vive Piaf!’ en vanaf komend seizoen de nieuwe productie: ‘Mijn Zwervend Hart’ waarin meester-accordeonist Gert Wantenaar haar ook begeleidt. Hij werkte met Cor Bakker, Mathilde Santing, Brigitte Kaandorp en Robert Long e.v.a.

www.nadjafiltzer.nl

Toegang €17,50, Stadspas en studenten  €15,-Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam