Nederlands debuut van het Arsénio Martins Ensemble, helaas afgelast!

4 april 2020 | 20.30 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

De Portugese pianist Arsénio Martins (1970) werd geboren in Frankrijk. Hij treedt op vanaf 1996, tegenwoordig vooral met het Arsénio Martins & Aroma Jazztrio bij jazz performances met gedichten en concerten met stomme film.

In de jaren ’90 was hij de leider van Arsénio Martins Ensemble, een experimenteel new age ensemble met piano, cello, viool, fluit en percussie. Hi trad op in zijn geboorteland Frankrijk en in Italië, waar hij lange tijd in Florence gewoond heeft. Verder in Spanje waar hij 12 jaar doorbracht in Sevilla en Barcelona. Ook speelde hij vaak in Portugal. Dit concert in het Pianola Museum is zijn eerste optreden  in Nederland.

Voor NETFLIX, Paramount televisie en Pulse films in Londen London was hij acteur en speelde de rol van Carlos Pinto de Abreu, de advocaat voor Kate and Gerry McCann aangaande de verdwijning van Madeleine McCann onder regie van Chris Smith 2018.

Miguel Sucasas is een saxofonist uit Galicia (Spanje). Hij verhuisde in 2015 naar Den Haag voor een mastersopleiding aan het Koninklijk Conservatorium. Hij treedt veelvuldig op in de Europese jazzscene en leidt ook zijn eigen projecten. Hij trad verschillende keren op in Spanje en Porugal met pianist en componist Arsénio Martins.

Bij hun Nederlandse debuut in de muzieksalon van het Pianola Museum spelen zij eigen jazz composities, Flamenco, Braziliaanse muziek, Tango, filmmuziek en blues.

Stel uw plaats veilig door te mailen naar info@pianola.nl

Toegang: bijdrage in de hoge hoed

Bekijk concertprogramma >Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam