Operaduo Lieve Geuens & Hein Hoogendoorn, “De Ontembare Vrouw”, helaas afgelast!

22 maart 2020 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

In het programma “De Ontembare Vrouw” neemt Operaduo Lieve Geuens en Hein Hoogendoorn de rol van de vrouw in liefdesrelaties onder de loep. Het uitgebalanceerde programma omvat de mooiste aria’s uit de belcanto afgewisseld met humorvolle aria’s.

Lieve presenteert het programma op haar eigen persoonlijke en humoristische manier waarbij ze de aria’s toelicht. Zij betrekt met veel overtuiging het publiek in de beleving van de vele emoties die in de opera aan bod komen: liefde, jaloezie, verdriet, waanzin…. Hein begeleidt dit alles met virtuoos en gevoelig pianospel.

Sopraan Lieve Geuens en pianist Hein Hoogendoorn studeerden beiden cum laude af aan het conservatorium en treden al vele jaren op in binnen- en buitenland, in Europa, Amerika, op Cuba en Curacao.

Lieve geeft al vele jaren zangles aan het conservatorium van Amsterdam en sinds kort ook aan het conservatorium van Suriname.

lievegeuens.com

Toegang €17,50,  Stadspas en studenten €12,50Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam