Duo Beaux Arts

26 oktober 2019 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Duo Beaux Arts werd opgericht in 2008 door concertpianisten Steinway artist Tao Lin en zijn vrouw Dr. Catherine Lan.  Zij vormen een internationaal bekend duo en maakten tournees door Taiwan, Singapore, Thailand, Japan, Mexico, Canada, Slovenië, Groot Brittannië, Frankrijk, Noorwegen, Spanje.

Hun repertoire is zeer breed, variërend van Barokmuziek tot hedendaagse composities inclusief tango en ragtime. Ook zijn zij de oprichters van de Beaux Arts Chamber Music series in Napels, Florida, waar de beste kamermuziekensembles uit de hele wereld worden uitgenodigd om in een intieme setting op te treden.

Duo Beaux Arts trad op in prestigieuze zalen zoals Carnegie Hall, Fitzwilliam Museum, Kennedy Center en de National Gallery of Art.

Vanavond verzorgen zij een feestelijk recital in het Pianola Museum. Wij zijn zeer verheugd over dit optreden van dit internationaal vermaarde duo in onze muzieksalon!

Steinway artist Tao Lin en Dr. Catherine Lan presenteren een afwisselend programma voor piano solo en piano duo met werken van Debussy, Schubert, Faure, Ravel, Ginastera en Mendelssohn. Dit concert mag niet gemist worden!

www.duobeauxarts.com

Toegang €15,- , Stadspas en studenten  €12,50

Bekijk concertprogramma >Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam