Pianola Museum presenteert: Berkhemers Bühne!

16 februari 2020 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Komt allen, mis dit niet! Vanmiddag is de lancering van Berkhemers Bühne!

Violist, dirigent, componist en oprichter van Mokum Symphony Joan Berkhemer bedacht een nieuw concept: de Muzikale Talkshow, een praatprogramma vol menselijke en muzikale verassingen in het Pianola Museum. De maestro ontvangt eens per maand op de zondagnamiddag talentvolle en interessante gasten met wie hij praat en tevens optreedt.

Berkhemers Bühne geeft het publiek op bijzondere wijze gelegenheid kennis te maken met de mens achter te musicus. De musicus zal door verhalen en ontboezemingen in een persoonlijker licht komen te staan. Ook komt in iedere editie het verleden tot leven door live samenspel van de gasten met een pianorol uit het rijke archief van het museum, kortom een verdiepend, verrijkend nieuw initiatief waarvoor we u van harte uitnodigen.

De eerste gast is de prachtige harpiste Doriene Marselje die over haar leven vertelt en haar favoriete muziek zal spelen, waaronder de Fantasie voor harp en viool die ze met de gastheer zal uitvoeren.

Wij adviseren u tijdig te reserveren!

Toegang €17,50, Stadspas en studenten  €15,-Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam