Solorecital exclusief met pianist Mkhitar Ghazaryan. Uitverkocht!

30 oktober 2020 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Mkhitar Ghazarayan komt uit Armenië. Hij begon met piano spelen toen hij 13 jaar was. Het was de droom van zijn ouders dat hun zoon concertpianist zou worden. Tijdens het internationale pianoconcours Arno Babadjanyan (2010) won hij een speciale prijs als “de beste toekomstige pianist”.

Vanwege de politieke toestand in zijn geboorteland vluchtte hij met zijn gezin 8 jaar geleden naar Nederland. Als gevolg van zijn vlucht moest Mkhitar 8 jaar lang wachten op een verblijfsvergunning, nooit had hij een eigen studieruimte, maar de moeilijkheden hebben een hele bijzondere musicus van hem gemaakt.

Bij zijn eindexamen aan het Conservatorium van Amsterdam noemde David Kuyken hem een echte doorzetter, een pianist met een voorbeeldfunctie voor de andere studenten en de commissie. Hij zag een belangrijke taak voor Mkhitar in de pianowereld weggelegd. .

Sinds zijn laatste optreden in het Pianola Museum is er veel gebeurd! Deze bijzondere Armeense pianist geeft veel les en wordt steeds meer gevraagd voor optredens. Inmiddels heeft hij een eigen studieruimte en een vleugel, die hem letterlijk vleugels geeft. Hij is een gedreven pianist, die vertrouwt op de kracht van muziek; stap voor stap bouwt hij aan een mooie toekomst.

Vanavond luistert u naar een programma met composities uit zijn geboorteland Armenië en van westerse componisten, zoals Mozart, Bach en Rachmaninoff.

Vorig jaar gaf hij een betoverend recital in onze muzieksalon, hij liet zijn luisteraars sprakeloos achter. Ervaart u zelf wat doorzettingsvermogen vermag.

Een aanrader!

www.mkhitarghazaryan.nl

Om dit Solorecital exclusief extra feestelijk te maken wordt avondkleding zeer op prijs gesteld.

Toegang €25,- incl. 1 consumptie

 Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam