Solorecital exclusief met toptalent Remon Holsbergen:bijna uitverkocht! Nog 1 kaart via info@pianola.nl

19 september 2020 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Remon Holsbergen kwam voor de eerste keer in het Pianola Museum in 2015 als een van de pianisten van de Young Piano Masters Society. Hij nam deel aan een masterclass van de bevlogen pianist en componist Geoffrey Madge. Onvergetelijk was zijn daarop volgende optreden in het museum met cellist Melle de Vries. Vanavond betreedt de zeer getalenteerde pianist opnieuw ons podium in de reeks Solorecitals exclusief.

Vanaf zijn veertiende studeerde Remon piano bij Frank van de Laar aan het ArtEZ Conservatorium Arnhem. Hij vervolgde zijn studie bij Marcel Baudet in de bacheloropleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Zijn Master’s Degree behaalde hij bij Elza Kolodin aan de Hochschule für Musik in Freiburg (D).
Ter ondersteuning van zijn studie in Freiburg ontving Remon in 2011 de ‘Cultuurfondsbeurs’ van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Regelmatig heeft Remon deelgenomen aan masterclasses door gerenommeerde pianopedagogen, zoals Naum Grubert, Geoffrey Madge, Robert Levin, Dmitri Alexeev en Pascal Devoyon en Alan Fraser. Verder behaalde hij successen bij verscheidene pianoconcoursen (Prinses Christina Concours 2006 – 2e prijs; Stichting Jong Muziektalent Nederland 2006 – 2e prijs; Vught Klassiek 2012 – 1e prijs; Koffie bij de Piano 2013 – 2e prijs).

Sinds 2008 is Remon Holsbergen werkzaam als pianist, presentator en gastheer in de Classic Express, een initiatief van het Prinses Christina Concours, bedoeld om kinderen van 6 tot 12 jaar te laten genieten van het spel van jonge musici en bekend te maken met klassieke muziek.

Remon vertolkt werken uit het piano solo- en kamermuziekrepertoire. Hij trad op in o.a. Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Vanavond bent u getuige van zijn uitzonderlijke kwaliteiten in onze muzieksalon! U luistert naar meesterwerken van Mozart, Beethoven, Chopin en Liszt.

Om dit Solorecital exclusief extra feestelijk te maken wordt avondkleding zeer op prijs gesteld.

www.remonholsbergen.nl

Toegang €30,- , studenten  €20,-

 

Bekijk concertprogramma >Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam