VéloPiano Zutphen 2016

23 oktober 2016 | 11.55 uur | ,

Drie concerten – drie locaties – drie historische klavierinstrumenten

U hoort drie fantastische concerten in drie historische locaties op drie verschillende historische klavierinstrumenten.
Tussendoor loopt of fietst u door de historische stad Zutphen. Op de verschillende locaties zijn consumpties te verkrijgen: in de IJsselsalon is een heerlijke broodjeslunch en in Dat Bolwerck kunt u na afloop een glas wijn met de musici drinken.

Een routebeschrijving zorgt dat u langs mooie Zutphense plekken fietst, ofwel met de auto rijdt en in de binnenstad loopt. U kunt deze route dus zowel met de fiets, als met de auto en in de binnenstad lopend afleggen. Neemt u de fiets, dan peddelt u op uw gemak van Kapel op ’t Rijsselt door het IJssellandschap en de stad naar de IJsselsalon in ca. 35-40 minuten.

Normaal 3x € 18 => € 54, maar boekt u de drie concerten tezamen, dan geldt het kortingstarief VéloPiano: € 35
U ontvangt dus € 19 korting. Voor de VéloPiano gelden daarom geen andere kortingsregelingen.
Het tarief is exclusief consumpties, die u desgewenst op de locaties kunt verkrijgen.

Natuurlijk kunt u de concerten ook individueel boeken als drie op een rij u teveel is. Locatie

Kapel op ’t Rijsselt

De Kapel op ’t Rijsselt is een zelfstandig podium voor muziek en theater dat vanaf 1994 concerten organiseert. Het podium is volledig ongesubsidieerd; de organisatie is in handen van een kleine groep vrijwilligers. De Kapel streeft er naar een zo breed mogelijk publiek te bereiken. De informele sfeer, de prachtige akoestiek en de bijzondere ambiance dragen bij aan het succes van de concerten. De Kapel is gelegen op het oude landgoed ’t Rijsselt, aan de IJssel tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Lees verder
Mettrayweg 25
7211 LC Eefde
0575 - 570521

Bezoek website

IJsselsalon

De IJsselsalon is een initiatief van beeldend kunstenaar Stef Kreymborg en musicus Remko Kraamwinkel. Zoals in de 17de en 18de eeuw denkers en uitvoerende kunstenaars elkaar ontmoetten in de salons,  zo willen wij een hedendaagse ontmoetingsplek zijn waar oog en oor worden geprikkeld. Ook hier staat een bruikleen van het Geelvinck MuziekMuseum: een Grotrian-Steinweg salonvleugel van c. 1895.

IJsselkade 21
7201 HD Zutphen


Bezoek website

Dat Bolwerck

Dat Bolwerck is een kunstcentrum in een historisch gebouw gelegen in het hart van Zutphen. Er worden binnen en buiten verschillende hedendaagse kunstvormen en klassieke muziek (o.a. van de Cello Academie) gepresenteerd. Verder zijn er lezingen, filosofie bijeenkomsten, workshops en inspiratiesessies. Het gebouw, de locatie en de tuin hebben een verstild karakter waardoor je in de combinatie met de kunsten, concerten en lezingen haast vanzelf een breuk met het alledaagse maakt en ruimte creëert voor nieuwe gedachten.

Lees verder
Zaadmarkt 112
7201 DE Zutphen
+31620437979

Bezoek website